ΝΕΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΑΞΙ

Νομίζουμε, ότι το Ιστολόγιο τούτο, που στην αποφράδα περίοδο του θέρους του 2011, μαζί και με άλλα δυο-τρία Blog, καθώς και με σελίδες στο Facebook, πρωταγωνίστησε στην ενημέρωση και στη διατήρηση του ηθικού του Κλάδου και των συναδέλφων, εν πολλοίς έχει πετύχει το σκοπό του. Μεταλαμπάδευσε την αναγκαιότητα, του να ενημερώνονται οι συνάδελφοι έγκαιρα και έγκυρα· έτσι, από τότε, κυρίως μέσω Facebook, καθώς και από άλλα πιο νεότερα Blog που δημιουργήθηκαν, οι συνάδελφοι ενημερώνονται επαρκώς καθημερινά και ως εξ αυτού δεν υπάρχουν καθημερινές αναρτήσεις σε Εμάς. Αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι παροπλιστήκαμε. Αντιθέτως, είμαστε εδώ και κάτι που θα δούμε ότι διέφυγε (ηθελημένα ή αθέλητα) της προσοχής των άλλων, κάθε παράλειψη, κάθε κενό που θα πέσει στην αντίληψή μας, θα προσπαθήσουμε να το καλύψουμε, ενημερώνοντας και αναρτώντας αυτά που δεν ανάρτησαν οι Άλλοι.          
Τις τελευταίες εβδομάδες ιδρύθηκαν τέσσερις νέες Παρατάξεις στον Κλάδο μας που φιλοδοξούν να διεκδικήσουν την Ψήφο των συναδέλφων στο Συνέδριο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί που θα πραγματοποιηθεί το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (14,15-16 Νοεμβρίου 2014) στην Αθήνα. Μια απ’ αυτές, η «ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΞΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ» είναι αυτή που συμμετέχουμε και εμείς. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποφύγουμε να ενημερώσουμε και να μην δημοσιεύσουμε απ’ αυτό το Ιστολόγιο την είδηση της ίδρυσης και των υπόλοιπων Παρατάξεων, καθώς επίσης και τις Διακηρύξεις αυτών. Αν κάναμε κάτι τέτοιο, το Ιστολόγιο τούτο δεν θα σεβόταν την ιστορία του και τα πιστεύω των Δημιουργών και Διαχειριστών του.  
Με σειρά το χρόνο ίδρυσης όλων των Παρατάξεων στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε είτε τις Διακηρύξεις, είτε τις σχετικές ανακοινώσεις για την ίδρυση αυτών.

Για την Παράταξη "ΕΛΛΑΔΑ ΤΑΞΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ" → Εδώ
Για την Παράταξη "Δύναμη Δημιουργίας - Νέα Προοπτική για το ΤΑΞΙ" Εδώ
Για την Παράταξη  "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΑΞΙ"  Εδώ  Εδώ η ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Για την Παράταξη "ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ για το ταξί και τον συνάδελφο → Εδώ