ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Προς Σωματεία ΤΑΧΙ ΘΕΜΑ: «Κινητοποίηση ενόψει Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης»




ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Προς
Σωματεία ΤΑΧΙ
ΘΕΜΑ: «Κινητοποίηση ενόψει Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης»
Σύμφωνα με Δελτία Τύπου της Ομοσπονδίας μας προς τα περιφερειακά μας Συμβούλια και τα Σωματεία ΤΑΧΙ από τις 25/09/2012 και 18/02/2013 είμαστε υποχρεωμένοι σε κάθε ευκαιρία που μας παρουσιάζεται, μαζί με άλλα δευτεροβάθμια συνδικαλιστικά όργανα που αποτελούν τον ιστό της κοινωνίας να συντονίσουμε τα βήματά μας με στόχο την ανατροπή των μέτρων που σχεδιάσθηκαν από τους δανειστές μας και εκτελεί κατά γράμμα η κυβέρνηση. Τα προβλήματα είναι γνωστά σε όλους (ασφαλιστικό, φορολογικό, χαράτσια, απειλές κατασχέσεων, φυλακίσεων κλπ.) και αφορούν την πλειονότητα της κοινωνίας που αντιπροσωπεύεται από τα μικρομεσαία οικονομικά στρώματα.
Ενόψει των εγκαινίων της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης το Σωματείο ΤΑΧΙ «ΕΡΜΗΣ» προσκαλεί όλους τους συναδέλφους, από κάθε γωνιά της χώρας μας να παραβρεθεί  στην Θεσσαλονίκη το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 18:00 στην οδό Εγνατία με Αριστοτέλους (άγαλμα Βενιζέλου), όπου μετά την συγκέντρωση θ’ ακολουθήσει πορεία διαμαρτυρίας προς την ΔΕΘ. Αυτή η εκδήλωση συνδιοργανώνεται με τον συνδικαλιστικό φορέα της ΓΣΕΒΕΕ η οποία αναλαμβάνει και το κόστος μετακίνησης από κάθε πόλη προς τη Θεσσαλονίκη καθώς και την επιστροφή με λεωφορεία.
Συνεπώς το κάθε Σωματείο ΤΑΧΙ που ενδιαφέρεται να μεταφέρει τον κόσμο στην Θεσσαλονίκη, μπορεί να οργανώσει την μεταφορά με συνεννόηση με εκπροσώπους των τοπικών ΟΕΒΕ της κάθε πόλης.
Σημειώνεται πως έγινε προσπάθεια από την Θεσσαλονίκη για την εκδήλωση της ΔΕΘ που αφορά το ΤΑΧΙ, να ηγηθεί η Ομοσπονδία μας, όμως το προεδρείο μας αποφάσισε να μην συμμετέχει σε αυτήν για λόγους που το ίδιο γνωρίζει.
Ο «ΕΡΜΗΣ» ως οικοδεσπότης της εκδήλωσης – αντίδρασης, θα προσπαθήσει με κάθε τρόπο τόσο σε τοπικό όσο και σε πανελλαδικό επίπεδο να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερους συναδέλφους για να στεφθεί με επιτυχία η κινητοποίηση που σκοπό και στόχο έχει βέβαια το σταμάτημα της εξαθλίωσης και την ανατροπή των σημερινών δεδομένων. Γιατί δεν έχουμε άλλες επιλογές ούτε περιθώρια.
ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013 & ΩΡΑ 18:00
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΑΓΑΛΜΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ)


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ