ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 02-11-2012


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
«Ο ΑΓΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» Αράτου 21 β' όροφος, γραφείο 6, ΠΑΤΡΑ
τηλ. (2610) 223.311, ΦΑΞ (2610) 275.778, ΚΙΝΗΤΟ 6977-361.362

Αρ. Πρωτ.: 316/2012

Πάτρα, Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ώρα 19:30

ΠΡΟΣ:
Όλους τους συναδέλφους
=====================

EKTAKTH ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Συνάδελφοι,
Σε συνέχεια της προηγούμενης μεσημεριανής ανακοίνωσης ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ εκτάκτως και σας ενημερώνουμε για τις τελευταίες εξελίξεις που έλαβαν χώρα σήμερα το μεσημέρι σε συνάντηση που είχε αντιπροσωπεία του Δ.Σ. της Π.Ο.Ε.Ι.Α.Τ.Α. με τον Υπουργό Μεταφορών κ.Κ. Χατζηδάκη.

Πιο συγκεκριμένα η κυβέρνηση κατόπιν πιέσεων που άσκησε και πάλι Σ.Ε.Τ.Ε., μέσα στο πολυνομοσχέδιο-σκούπα, με το οποίο θα περάσει όλο το περίφημο πακέτο των μέτρων λιτότητας συμπεριέλαβε άρθρο με το οποίο ουσιαστικά απελευθερώνει το μεταφορικό μας έργο, αφού στην ουσία μας αφαιρεί το λιγοστό έργο που μας έχει απομείνει.

Ειδικότερα δίνει το δικαίωμα στις ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, τουριστικά γραφεία καθώς και γραφεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων να εκτελούν το έργο της μεταφοράς και μάλιστα με ΙΧ αυτοκίνητα ακόμη και μηχανάκια,αφαιρώντας έτσι απο τα ΕΔΧ αυτ/τα ΤΑΞΙ ένα ουσιαστικό κομμάτι μεταφορικού έργου, οδηγώντας τον κλάδο μας στον αφανισμό αφού ήδη το έργο μας έχει μειωθεί κατά 70% ώς απόρροια της οικονομικής κρίσης και των βάρβαρων μέτρων που έχουν παρθεί τα τελευταία χρόνια με τα περίφημα μνημόνια.

Κατόπιν των εξελίξεων αυτών και σε συνέχεια της απόφασης της Κλαδικής μας Ομοσπονδίας (ΠΟΕΙΑΤΑ) ο κλάδος κατέρχεται από τη ΔΕΥΤΕΡΑ 5 Νοεμβρίου από ώρα 5 το πρωί σε κυλιόμενες επαναλαμβαλόμενες απεργίες έως ότου η κυβέρνηση αναγκαστεί να αποσύρει την επίμαχη αυτή διάταξη από το πολυνομοσχέδιο.

Προκειμένου να ενημερωθείτε για τις εξελίξεις αυτές και να παρθούν περαιτέρω αποφάσεις θα γίνει ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ την ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012, και ώρα 8 το βράδυ στην αίθουσα συνεδριάσεων της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Ν.Α., Αράτου 21, 1ος όροφος.

Σημειωτέον ότι την ΔΕΥΤΕΡΑ 5 Νοεμβρίου καθώς και όλες τις ημέρες των απεργιακών μας κινητοποιήσεων δεν θα πραγματοποιηθούν τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών και ως εκ τούτου οι μεταφορείς που έχουν αναλάβει το έργο, να ενημερώσου εγκαίρως τους γονείς των μαθητών.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Σκέντζος Παναγιώτης                                               Σίδερης Γεώργιος


Για να αποθηκεύσετε το έγγραφο στο pc σας πατήστε στο Download

(Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012)
Για λήψη της Ανακοίνωσης και  ΕΔΩ