Ανακοίνωση του Σωματείου ταξί της Πάτρας (03/03/12)



ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΤΑΞΙ ΠΑΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
«Ο ΑΓ. ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ» 
Αράτου 21, β' όροφος, γραφείο 6, ΠΑΤΡΑ
 τηλ. (2610) 223.311,   ΦΑΞ  (2610) 275.778   ΚΙΝΗΤΟ 6977-361.362  

  
 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ 
Πάτρα  03-03-2012   
Σχετικά με το ρεπορτάζ που αναρτήθηκε στο ηλεκτρονικό portal http://www.dete.gr με τίτλο: «Έκαναν φτερά" 22.000 ευρώ από το Ταξί Εξπρές» και προς αποφυγή οποιασδήποτε παρερμηνείας και παρεξήγησης γνωστοποιούμε τα ακόλουθα:
  • Η οργάνωση του Ράδιο ταξί «Εξπρές» της Πάτρας που διαχειρίζεται το Ράδιο ταξί είναι αυτόνομη, έχει καταστατικό, Διοικητικό Συμβούλιο και Γενική Συνέλευση των μελών του, κάτι που άλλωστε ισχύει για όλα τα Ράδιο ταξί της Χώρας. Συνεπώς είναι αυτονόητο ότι ουδεμία διοικητική σχέση και εξάρτηση υφίσταται μεταξύ του εν λόγω Ράδιο ταξί και του Σωματείου, αφού η διαχείριση των διοικητικών, οικονομικών και πάσης φύσεως θεμάτων του, πραγματοποιείται αποκλειστικά από τα προβλεπόμενα του Νόμου και του καταστατικού όργανά του.   
  • Επί της ουσίας των δημοσιευμάτων, η θέση μας είναι ότι οποιαδήποτε απόφαση για τις περαιτέρω ενέργειες αφορά τα όργανα και τα μέλη της εν λόγω οργάνωσης.
  • Το Σωματείο, και εκ του λόγου ότι η συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Ράδιο ταξί «Εξπρές» είναι ιδιοκτήτες Ε.Δ.Χ. αυτοκινήτων και μέλη αυτού, εκφράζει την λύπη του, παρακολουθεί στενά το θέμα και ευελπιστεί για σύντομη λύση με γνώμονα την νομιμότητα και το συμφέρον των μελών του Ράδιο ταξί.                                                                                                                                                    

Για το Δ.Σ.  
  ο πρόεδρος                                                      ο γ. γραμματέας 
Παναγιώτης Σκέντζος                                       Γεώργιος Σίδερης