Ανακοινώσεις Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί: 1η): 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την 19 Οκτωβρίου 2011. 2η): Πραγματοποίηση Συνεδρίου την 05 & 06 Νοεμβρίου 2011, (12/10/11)




Προς Σωματεία
Περιφερειακά Συμβούλια                                                                           Αθήνα 12/10/2011

Ανακοίνωση

Το προεδρείο στα πλαίσια της εξουσιοδότησης που δόθηκε από το Δ.Σ στις 20/9 εξεδήλωσε σχετικές πρωτοβουλίες μαζί με άλλους φορείς αυτοαπασχολούμενων, εμπόρων, επιστημόνων, κλπ. δημιουργώντας ένα μεγάλο μέτωπο απέναντι στα κυβερνητικά μέτρα που έχουν στεγνώσει την αγορά. Αυτό το μέτωπο διευρύνεται συνεχώς και θα εκδηλωθεί με αντίστοιχες πρωτοβουλίες σε όλη τη χώρα.
Παράλληλα ο κλάδος θα συμμετάσχει στην αποφασισμένη εδώ και καιρό 24ωρη ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ στις 19/10 που έχουν εξαγγείλει η ΓΕΣΕΒΕ και η ΕΣΕΕ με στόχο να παραμείνουν κλειστά όλα τα καταστήματα και να  απέχουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες, βιοτέχνες, οι μεταφορείς κλπ.  και να υπάρξει ’’η ημέρα μηδενικού τζίρου’’ ώστε να καταλάβουν οι διοικούντες ότι οι αντοχές του πολίτη, της οικογένειας και της κοινωνίας ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
Σε αυτή τη μεγάλη κινητοποίηση τα κατά τόπους σωματεία να συντονιστούν με τους άλλους φορείς ώστε οι συγκεντρώσεις να στείλουν ηχηρό μήνυμα αντίδρασης. Σε αυτή την κινητοποίηση με απόφασή τους συμμετέχουν η ΓΕΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ με τα κλαδικά τους αιτήματα.
Ήρθε η ώρα την κρίση να την κάνουμε ευκαιρία για να ενώσουμε όλοι μαζί τα βήματά μας σε μεγαλειώδεις πορείες κόντρα σε αυτή την πολιτική βάζοντας τέρμα στον κοινωνικό αυτοματισμό που θέλει να καθιερώσει το σύστημα για να αλώσει πιο εύκολα και ανέξοδα ότι έχει απομείνει. Οι ταξιτζήδες όλης της χώρας θα δώσουμε το δυναμικό παρόν σε αυτή την απεργία μαζί με όλους για να στείλουμε το μήνυμα ότι το “ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ‘’ δεν είναι δική μας επιλογή.
Για το Δ.Σ.

                 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΙΟΣ                                 ΚΙΣΣΑΣ ΠΑΡΙΣ



Προς
Σωματεία
Περιφερειακά Συμβούλια
Αθήνα 11/10/11
Αρ.Πρωτ.:547

Ανακοίνωση –Πρόσκληση
Η Διοίκηση  σας ενημερώνει ότι βάση της απόφασης που ομόφωνα πάρθηκε  από το Προεδρείο στην συνεδρίαση της 24/2/11 και της υποχρέωσής  μας που απορρέει από τον Ν.1712 και το καταστατικό,
 το εκλογοαπολογιστικό συνέδριο θα γίνει Σάββατο 5 και Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011 στην Αθήνα στο ξενοδοχείο STANLEY.
ΚΑΛΟΥΜΕ
Όλα τα σωματεία να πάρουν μέρος στο συνέδριο. Η μαζική παρουσία όλων των συνέδρων θα ισχυροποιήσει  την νεοεκλεγείσα  διοίκηση να προωθήσει και προασπίσει τα δίκαια αιτήματα του κλάδου.
Ιδιαίτερα για το Σ/Ν του ΥΜΕ η συμμετοχή θα στείλει ηχηρό μήνυμα ενότητας προς πάσα κατεύθυνση αφού οι βασικοί χειρισμοί  του θέματος έχουν αποφασισθεί από τις μέχρι τώρα διαδικασίες στα κλαδικά μας όργανα .Γνωστοποιούμε  ότι οι δαπάνες  μετακίνησης  και διανυκτέρευσης  βαρύνουν τα Σωματεία.
Ζητάμε από τα σωματεία που δεν έχουν στείλει  τα τελευταία πρακτικά αρχαιρεσιών  να τα αποστείλουν μέχρι 21/10/11 στην Ομοσπονδία.
Προϋπόθεση συμμετοχής είναι η εξόφληση προς την ΠΟΕΙΑΤΑ των αναλογούντων συνδρομών.
Στο προσεχές διάστημα θα ενημερωθείτε σχετικά για  το ζήτημα αυτό από τον ταμία και θα παραλάβετε το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου το οποίο θα αναρτηθεί  και στην ιστοσελίδα.
Όσοι επιθυμούν  να διανυκτερεύσουν στο ίδιο ξενοδοχείο οι τιμές μετά από προσφορά  για τους συνέδρους είναι μονόκλινο 50€ , δίκλινο 60€ και τρίκλινο 75€ με πρωινό.
Για αυτό όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνήσουν στο τηλέφωνο του ξενοδοχείου Stanley:      210 5241611 begin_of_the_skype_highlighting            210 5241611      end_of_the_skype_highlightingκαι  ΝΑ ΤΟΝΙΣΟΥΝ ότι είναι σύνεδροι για να συμπεριληφθούν στο εκπτωτικό πακέτο.
Για το Δ.Σ.
        Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


 ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΘΥΜΙΟΣ                            ΚΙΣΣΑΣ ΠΑΡΙΣ