ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΑΞΙ"

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Μετά την δημοσιοποίηση του «ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ» από το Ιστολόγιο (blog) της «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΤΑΞΙ» έχουν διαρρεύσει σχόλια και ερμηνείες από διάφορες πλευρές, τα οποία σε καμία περίπτωση όχι μόνο δεν ανταποκρίνονται στο ελάχιστο στην πραγματικότητα, αλλά αποτελούν αποκυήματα φαντασίας ορισμένων κακοπροαίρετων, αφελών ή και λασπολόγων.
Η Παράταξή μας πιστή στην Διακήρυξή της, και πορευόμενη σύμφωνα με τους στόχους και τις επιδιώξεις της (βλ. blog), ενημερώνει και δημοσιοποιεί τις θέσεις της στα όργανα και στα μέσα επικοινωνίας της Ομοσπονδίας μας (Γενικές Συνελεύσεις, Κλαδικά Συμβούλια, Προεδρείο & Διοικητικό Συμβούλιο, εφημερίδα taxinews, ιστοσελίδα, κλπ.), καθώς και από τις δικές της ηλεκτρονικές σελίδες: (Ιστολόγιο, σελίδα στο facebook, αποστολή ενημερωτικών e-mails, κλπ).
Υπερασπιζόμενοι τις απόψεις μας για ενημέρωση και του τελευταίου αυτοκινητιστή ταξί της Χώρας θα συνεχίσουμε τον δυσχερή αγώνα μας, στα πλαίσια της Ομοσπονδίας μας πρωτίστως (η οποία πέρα από πρόσωπα είναι ένας θεσμός που όλοι θα πρέπει να σεβόμαστε ιδιαίτερα αυτές τις δύσκολες ώρες), αλλά και μόνοι μας όπως πράξαμε με το «ΣΧΕΔΙΟ ΠΡΟΕΔΡΙΚΟΥ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΟΣ» πριν λίγες βδομάδες. Θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε για το οτιδήποτε θα κρίνουμε ότι θα είναι προς όφελος του Κλάδου μας.
Την Παράταξή μας δεν την εκπροσωπεί, και πολύ δε περισσότερο, δεν την δεσμεύει κανένας μα κανένας εξωκλαδικός παράγοντας που, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο, προσπαθεί να ανακατευτεί στα εσωτερικά του κλάδου μας.
Η μόνη δέσμευση, το μόνο συμβόλαιο που έχουμε είναι αυτό με τα εκατοντάδες στελέχη και τους χιλιάδες συναδέλφους μας αυτοκινητιστές ιδιοκτήτες ταξί σε ολόκληρη την επικράτεια, ανεξάρτητα αν μας ψηφίζουν ή όχι, οι οποίοι ζουν σε ένα κλίμα αβεβαιότητας για το αύριο του Κλάδου μας, της κοινωνίας και της Χώρας.
 
 
Παρασκευή 03 Ιουνίου 2011
«ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΑΞΙ»