ΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΓΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΕΙΣΦΟΡΩΝ ΣΤΟΝ Ο.Α.Ε.Ε.


Το παρακάτω κείμενο αποτελεί ερώτηση οκτώ βουλευτών του ΠΑΣΟΚ σχετικά με την αδυναμία καταβολής των ασφαλιστικών μας εισφορών στον Ο.Α.Ε.Ε.
Αναρτούμε σήμερα την ερώτηση και με εξαιρετική αγωνία αναζητούμε την απάντηση την οποία θα την αναρτήσουμε αμέσως.

Η ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
Η οικονομική κρίση έχει επιδράσει αρνητικά και στο χώρο των επαγγελματιών αυτοκινητιστών. Επαγγελματίες, οικογενειάρχες που δραστηριοποιούνται στο χώρο αυτό αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα προβλήματα αφού έχει «πέσει» κατακόρυφα η χρήση του ταξί από τους πολίτες. Ιδιαιτέρως παρόμοια προβλήματα αντιμετωπίζουν και οι επαγγελματίες αυτοκινητιστές της περιφέρειας, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να εκπληρώσουν τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις προς τον Ο.Α.Ε.Ε. Αίτημα πολλών εξ’ αυτών είναι να δοθεί η δυνατότητα, καθ’ όλη την περίοδο της οικονομικής κρίσης, να υπαχθούν σε χαμηλότερες ασφαλιστικές κλάσεις για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του Ασφαλιστικού τους Ταμείου.
 Ερωτάται η κ. Υπουργός.
 Σε τι μέτρα θα προβεί η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου κατανοώντας τη δυσκολία της σημερινής συγκυρίας, ώστε να δοθεί η δυνατότητα στους επαγγελματίες αυτοκινητιστές να εκπληρώσουν τις ασφαλιστικές τους υποχρεώσεις;

Οι ερωτώντες Βουλευτές

Γιαννακοπούλου Κωνσταντίνα
Κουρουμπλής Παναγιώτης
Βούρος Γιάννης
Θεοδωρίδης Ηλίας
Μίχου Μαρία
Παπαγεωργίου Αθανάσιος
Στασινός Παύλος
Χατζηοσμάν Αχμέτ

Πηγή: eleftheriaonline.gr