ΤΟ ΤΑΧΙ σε φόντo άσπρο μαύρο...

Το Βασίλη Σιάσσο οι περισσότεροι τον γνωρίζετε. Για όσους από τους συναδέλφους δεν τον γνωρίζουν είναι δημοσιογράφος και για πολλά χρόνια τώρα συνεργάτης της Ομοσπονδίας μας, αρχικά ως εκδότης-διευθυντής του περιοδικού taximagazine.
Το περιοδικό αυτό συγχωνεύτηκε με τα έντυπα της Ομοσπονδίας και του Συνδικάτου Αυτοκινητιστών Αττικής, του ΣΑΤΑ δηλαδή, και έτσι προέκυψε (εδώ και ενάμισι χρόνο περίπου) η σημερινή μοναδική έντυπη παρουσία του Κλάδου μας το περιοδικό taxinews στο οποίο ο Βασίλης Σιάσσος είναι υπεύθυνος παραγωγής.
Όλα αυτά τα χρόνια λοιπόν που ο Βασίλης Σιάσσος συνεργάζεται με τον Κλάδο μας έχει γίνει ένα με αυτόν. Γνωρίζει τους περισσότερους από εμάς, ζει τους αγώνες μας και τις αγωνίες μας και βρίσκεται και αυτός στην πρώτη γραμμή της ανάδειξης των προβλημάτων μας και της προώθησης λύσεων για αυτά.
Εδώ και μια επταετία περίπου, ο Βασίλης, στις αμέτρητες επαφές που είχε με συναδέλφους από όλη τη Χώρα, συγκέντρωνε υπομονετικά παλιές φωτογραφίες, οι οποίες αποτελούν ένα μέρος της ιστορίας του Kλάδου μας. Παλιά αυτοκίνητα ταξί, με τους πατεράδες μας, ακόμα και τους παππούδες μας ιδιοκτήτες και οδηγούς. Όμορφες φωτογραφίες, από όλες σχεδόν τις περιοχές της Ελλάδας, από άλλες εποχές, πιο ανθρώπινες και με μια άλλη εικόνα για το επάγγελμά μας.
Αυτές λοιπόν τις φωτογραφίες ο Βασίλης τις ενέταξε σε ένα όμορφο ΑΛΜΠΟΥΜ με τον τίτλο:

Το Ταξί σε φόντο άσπρο μάυρο…
Στην πιάτσα των αναμνήσεων … και της νοσταλγίας

Το άλμπουμ αυτό το τιμά στο ποσό των σαράντα ευρώ και πραγματικά αξίζει κάθε αυτοκινητιστής να το προμηθευτεί!
Τα στοιχεία επικοινωνίας του Βασίλη Σιάσσου είναι τηλ.: 6970 – 627670 και siassos@yahoo.gr
Ο Βασίλης Σιάσσος, κατά πάσα πιθανότατα, θα βρίσκεται και στην Περιφερειακή Συνδιάσκεψη της 27/11/2010 στην Πάτρα και όποιος συνάδελφος βρίσκεται εκεί και επιθυμεί, μπορεί να το προμηθευτεί.