Επικοδομητικές συναντήσεις

Σύντομο πέρασμα από τη Σπάρτη (όπου σπουδάζει στο πανεπιστήμιο ο γιός του) είχε το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Κώστας Σάκουλης, με τον οποίον είχαμε την ευκαιρία να συναντηθούμε την περασμένη Κυριακή 29 Αυγούστου. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν σχεδόν όλα τα μέλη των Διοικητικών Συμβουλίων του Σωματείου και του Ράδιο Ταξί της Σπάρτης.
Ο Κώστας Σάκουλης είναι ένας σπάνιος χαρακτήρας, χαμηλών τόνων, με εξαιρετικά ενδιαφέρουσες και τεκμηριωμένες απόψεις και προτάσεις για το σύνολο των θεμάτων και προβλημάτων του Κλάδου μας.
Κάθε φορά που συζητά μαζί του κάποιος εντυπωσιάζεται με την ευρυμάθειά του και από τον τρόπο που προσεγγίζει τα γεγονότα και τις καταστάσεις. Ο Κώστας υπήρξε για δέκα χρόνια Πρόεδρος του Ράδιο Ταξί Γλυφάδας.
Μέχρι που να συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας μας η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ των στελεχών του Κλάδου είναι εξαιρετικά χρήσιμη σε μια περίοδο ιδιαίτερα κρίσιμη για το επάγγελμα και τον τόπο μας.
Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η συνάντηση που είχαμε προ δύο εβδομάδων περίπου με τον, επίσης εξαιρετικό συνάδελφο, πρόεδρο του Ράδιο Ταξί Λειβαδιάς και πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας, Σπύρο Γεραντώνη που επισκέφτηκε την περιοχή μας για τις ολιγοήμερες διακοπές του. Με τον Σπύρο συζητήθηκαν τα ιδιαίτερα προβλήματα της Περιφέρειας και ειδικότερα τα μαθητικά δρομολόγια και οι προσπάθειες που πρέπει να καταβάλουμε συνολικά ως Κλάδος, έτσι ώστε αυτά να περνούν σε εμάς χωρίς μεσάζοντες. Επίσης συζητήθηκε και η αναγκαιότητα να εξαφανιστούν οι αυτόκλητοι ¨Σωτήρες" μας, που καλλιεργούν (προσδοκώντας, προφανέστατα, σε ιδίο όφελος) κλίμα «εμφυλίου» και ηττοπάθειας στον Κλάδο, διαδίδοντας δεξιά και αριστερά για τετελεσμένα γεγονότα και ειλημμένες αποφάσεις για δήθεν (αν είναι δυνατόν!!) ενοποίηση των εδρών στα όρια των νέων («Καλλικρατικών») Δήμων.

Για να δείτε φωτογραφίες της συνάντησης με τον Κώστα Σάκουλη επιλέξτε ΕΔΩ

Σωτήρης Ροϊνός